Bouwrecht

Bouwrecht

Voor bouwheer, aannemer of achtitect.

Kristof Benijts is gespecialiseerd in bouwrecht in al zijn facetten.

Bouwheer, aannemer of architect: alle partijen in het bouwproces, ieder met zijn eigen specifieke verantwoordelijkheden, kan bij hem terecht in geval van een geschil.

Scheuren in de muren, waterinfiltratie, slechte afwerking zijn maar énkele van de vaak voorkomende problemen in de bouw.
Kristof adviseert en begeleidt u bij àlle problemen.

Kristof wordt regelmatig aangesteld door AR-CO, een verzekeraar van architecten, waardoor hij in de loop der jaren een uitzonderlijke expertise heeft opgebouwd in deze materie.

 

Expertise

Kristof Benijts

Bij advocatenkantoor Benijts-Somers kan elke advocaat bogen op een brede opleiding, achtergrond en kennis.

lees meer contacteer ons
 

01

Visie

page1_pic1

Eerlijk advies

Juridisch “advies” is tegenwoordig overal te vinden: in kranten en magazines, bij allerlei belangenverenigingen en – natuurlijk – op het internet. Toch is het geen goed idee om op het internet te vertrouwen.

lees meer

02

Werkwijze

Geen eindeloze procedures

De stap naar een advocaat wordt geassocieerd met de stap naar een eindeloze procedure. Dit is de allergrootste misvatting. Onze enige betrachting is om het probleem van de cliënt op de best mogelijke manier op te lossen.

lees meer

03

Expertise

Opleiding, achtergrond en kennis

Bij advocatenkantoor Benijts-Somers kan elke advocaat bogen op een brede opleiding, achtergrond en kennis, maar ons team is vooral gespecialiseerd in familierecht, ondernemingsrecht, bouwrecht en sociaal recht.