Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht

Advies in àlle juridische aspecten van het ondernemen

Door hun ervaring en netwerk als advocaten en curatoren zijn Kristof Benijts en Philip Somers een uitstekend aanspreekpunt voor de ondernemer die op zoek is naar juridische ondersteuning van zijn bedrijf.

Zij adviseren u in àlle juridische aspecten van het ondernemen.

Het opstellen of reviseren van uw contracten, de invordering van uw onbetaalde facturen en bijstand bij geschillen, zijn slechts énkele van hun specialisaties.

Door de parallele specialisatie van het kantoor in het familierecht, heeft het kantoor een bijzondere expertise in het begeleiden van familiale ondernemingen.

Hun ervaring als curator, biedt hen dan weer expertise in het faillissementsrecht. Als ondernemer wordt u onvermijdelijk met faillissementen van uw klanten geconfronteerd. Als curatoren wéten Kristof Benijts en Philip Somers hoe u zich hiertegen het best kan wapenen om calamiteiten te vermijden. Wanneer het immers rondom u faillissementen regent, heeft u er alle belang om uw onderneming zo droog mogelijk te houden.

 

Klik door naar brochure

 

Expertise

Kristof Benijts en Philip Somers

Bij advocatenkantoor Benijts-Somers kan elke advocaat bogen op een brede opleiding, achtergrond en kennis.

lees meer contacteer ons
 

01

Visie

page1_pic1

Eerlijk advies

Juridisch “advies” is tegenwoordig overal te vinden: in kranten en magazines, bij allerlei belangenverenigingen en – natuurlijk – op het internet. Toch is het geen goed idee om op het internet te vertrouwen.

lees meer

02

Werkwijze

Geen eindeloze procedures

De stap naar een advocaat wordt geassocieerd met de stap naar een eindeloze procedure. Dit is de allergrootste misvatting. Onze enige betrachting is om het probleem van de cliënt op de best mogelijke manier op te lossen.

lees meer

03

Expertise

Opleiding, achtergrond en kennis

Bij advocatenkantoor Benijts-Somers kan elke advocaat bogen op een brede opleiding, achtergrond en kennis, maar ons team is vooral gespecialiseerd in familierecht, ondernemingsrecht, bouwrecht en sociaal recht.